Twitter @anibal_guer
Volledig scherm
© Twitter @anibal_guer

Vijf afgehakte hoofden gevonden op dak van auto in Mexico

MEXICOIn het oosten van Mexico, in de staat Veracruz, zijn vijf afgehakte hoofden aangetroffen op het dak van een verlaten taxi. De lichamen van de vijf mannen waren in stukken gesneden en lagen in zwarte zakken in de wagen. Dat berichtten lokale media vrijdag.

14 reacties

 • Valentin Valmont

  5 jaar geleden
  Één boodschap, drugs dood vroeg of laat. Laat je zr niet mee i. Op geen enkele manier.
 • Donald Deblaere

  5 jaar geleden
  Trump zou beter een muur bouwen voor de massamoordenaars in eigen land Alain. En het zijn zelden Mexicanen. Geen week gaat voorbij of er is een massale schietpartij in de VS, door ECHTE Amerikanen.
 • Patrick Jonkers

  5 jaar geleden
  Drugs en iphones maken het leven op aarde "KAPOT"
 • Jan Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Die moordenaars noem ik beesten.
 • frank triolet

  5 jaar geleden
  En dan mag Trump ze niet tegenhouden
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.