EPA
Volledig scherm
© EPA

Vietnamese politie start onderzoek naar mensensmokkel na drama in Essex

De Centraal-Vietnamese politie is een onderzoek naar mensensmokkel gestart in de provincie Ha Tinh, waar tien gezinnen hun kinderen als vermist opgegeven hebben. Het onderzoek komt er na de ontdekking van 39 lichamen in een vrachtwagencontainer in het Verenigd Koninkrijk, die het land binnenkwam via Zeebrugge.

0 reacties

  1. Verenigd Koninkrijk rapporteert hoogste aantal nieuwe coronabesmettingen sinds februari, Lagerhuis stemt in met uitstel versoepelingen in Engeland

    VK telt hoogste aantal nieuwe besmettin­gen sinds februari, Lagerhuis stemt in met uitstel versoepe­lin­gen in Engeland

    Het Verenigd Koninkrijk heeft woensdag 9.055 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat is het hoogste dagtotaal sinds februari, zo heeft Sky News bericht. In Londen heeft het Lagerhuis ingestemd met het uitstel van de coronaversoepelingen in Engeland dat premier Boris Johnson heeft aangekondigd, zo heeft Sky News woensdag bericht. Brits gezondheidsminister Matt Hancock heeft bovendien aangekondigd dat werknemers in Engelse verpleeghuizen voor ouderen verplicht zullen worden om zich te laten inenten tegen het coronavirus. Mogelijk gaat de vaccinatieplicht later ook voor andere zorgmedewerkers gelden.