Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

Vierjarig kind rijdt met limousine Belg aan in Monaco

Een 4-jarig jongetje dat erin geslaagd was achter het stuur te kruipen van een limousine van zijn vader in Monaco, heeft een voetganger aangereden. Het slachtoffer, een Belg die in Monaco woont, moest worden geopereerd, maar verkeert niet meer in levensgevaar. Dat werd vernomen bij de politie van de dwergstaat.

21 reacties

 • Patrick Pittoors

  1 week geleden
  Joke Kay, ik rij met een automaat en heb nog nooit mijn handrem gebruikt. Als ik hem in "park" zet staat hij volledig geblokkeerd.
 • Gino Denil

  1 week geleden
  Een kind van vier is speels, nieuwsgierig en onvoorspelbaar. Dat moet je het niet afnemen. Steek het niet op de opvoeding. Maar op de volwassenen die daar geen rekening mee houden en niet op kleine kinderen letten.
 • Joke Kay

  1 week geleden
  Kan er mijn vinger niet op leggen maar iets klopt niet hoor: 1) autostarten ok. 2) handrem niet op? 3) auto niet in parkeer mode? Zo niet start die wagen toch niet. Heeft een vier jarige dan zelf 1) auto gestart, 2) handrem afgezet, 3) auto in drive mode gezet, 4) gas gegeven?
 • Annie Buyse

  1 week geleden
  Op je kinderen passen.. Een heel grote opgave...
 • Carolus Vif

  2 weken geleden
  klopt peter das dan weer een nadeel van alles contactloos te doen hoe meer van die systemen er zullen komen hoe meer dat zal gebeuren meer nog het maakt autodiefstallen nog makkelijker al wat je nodig hebt is een gepaste ontvanger en dicht genoeg bij de eigenaar komen om het signaal op te vangen en te copieren je moet niet zoals voeger draadjes aan elkaar koppelen gewoon instappen met jje gecopierde code en hop wegrijden