Arianna Delane is het achternichtje van George Floyd. Zijn dood in mei 2020 leidde tot een golf van verontwaardiging en wereldwijde Black Lives Matter-protesten.
Volledig scherm
Arianna Delane is het achternichtje van George Floyd. Zijn dood in mei 2020 leidde tot een golf van verontwaardiging en wereldwijde Black Lives Matter-protesten. © AFP

Vierjarig achternichtje van George Floyd neergeschoten terwijl ze lag te slapen

Verenigde StatenIn de Amerikaanse staat Texas is het 4-jarige achternichtje van George Floyd – de zwarte man die in mei 2020 in Minneapolis werd gedood door een witte politieagent – neergeschoten toen ze in haar bed aan het slapen was. Het meisje, Arianna Delane, werd op nieuwjaarsdag geraakt toen het appartement rond 3 uur ‘s nachts lokale tijd werd beschoten. Binnen waren vier volwassenen en twee kinderen aanwezig. Arianna raakte als enige gewond. 

  1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
    Livios

    Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

    Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.