Vier lichamen uit rivier in Nederland gehaald: “Vader, moeder en twee dochters verongelukt op weg terug van bruiloft”

UPDATEIn rivier De Lek in Nederland zijn gisteren en vannacht vier lichamen aangetroffen. Het gaat om één gezin uit Gouda, schrijven Nederlandse media. Een moeder, vader en hun twee volwassen dochters waren zaterdagavond samen naar een trouwfeest in Rotterdam geweest en waren sindsdien spoorloos. De Nederlandse politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

  1. Wim (37) en Joyce (36) overleden na ongeval op terugweg van trouwfeest. Ze laten twee dochters achter: “Voor hen was maar één ding belangrijk en dat waren de kinderen”
    PREMIUM

    Wim (37) en Joyce (36) overleden na ongeval op terugweg van trouwfeest. Ze laten twee dochters achter: “Voor hen was maar één ding belangrijk en dat waren de kinderen”

    “Je denkt dat het je nooit gaat overkomen, maar plots ben je beiden kinderen kwijt.” De familie van Wim Janssens (37) en Joyce Van Roosbroeck (36) zitten in zak en as, nadat het koppel zaterdagnacht het leven liet bij een zwaar verkeersongeval in Koningshooikt. De ouders laten twee dochters achter. “Onze meisjes denken dat mama en papa een verre reis maken. Voor hen is dit drama nog te ver weg”, zeggen de grootouders geëmotioneerd.