Hans mag eindelijk zijn zoontje Gijs knuffelen. Op intensieve zorg is de enige foto gemaakt waarop het gezin Oostendorp compleet is te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans mag eindelijk zijn zoontje Gijs knuffelen. Op intensieve zorg is de enige foto gemaakt waarop het gezin Oostendorp compleet is te zien. © Miranda van Assema

Vier keer kon Hans zijn pasgeboren zoontje Gijs zien, daarna overleed hij op intensieve zorg

Vier keer heeft Hans (41) zijn pasgeboren zoontje Gijs nog kunnen zien. Daarna overleed de man uit het Nederlandse dorpje Hoef en Haag op intensieve zorg aan corona. Op Instagram vertelt zijn vrouw Marleen (38) open en eerlijk over het ingewikkelde rouwproces dat een jong gezin als het hare doormaakt. “Soms laat het leven je gewoon fucking in de steek. Maar ik ben er toch een rijker mens van geworden.” 

  1. IN BEELD. Manifestatie bij omstreden waterreservoir in Frankrijk loopt helemaal uit de hand

    IN BEELD. Manifesta­tie bij omstreden waterreser­voir in Frankrijk loopt helemaal uit de hand

    Rond een omstreden waterreservoir in aanbouw in Frankrijk is het deze middag tot confrontaties gekomen tussen manifestanten en de ordediensten. In Sainte-Soline, in het departement Deux-Sèvres, waren duizenden mensen samengekomen, ondanks een verbod daarop. De autoriteiten hadden 3.200 gendarmes en agenten gemobiliseerd om de verboden manifestatie te beteugelen. De protesten zijn gericht tegen een project voor waterreservoirs, bedoeld voor de landbouw.