AP
Volledig scherm
© AP

Vier jaar na de mysterieuze verdwijning van MH370: wat is er met het toestel gebeurd?

Op 8 maart 2014 vertrekt Malaysia Airlines - vlucht MH370 iets na middernacht van Kuala Lumpur, Maleisië, naar Peking. Het toestel staat gepland om rond 6.30 uur in de Chinese hoofdstad te landen. Maar daar zal het nooit aankomen. Veertig minuten na vertrek verdwijnt het toestel van de radar. MH370, met aan boord 239 mensen, lijkt van de aardbodem verdwenen. Intense zoekacties hebben na vier jaar nog steeds niets opgeleverd. Verklaringen voor de verdwijning blijven voorlopig vooral giswerk. 

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Erdogan: “Biden heeft bloed aan zijn handen vanwege steun aan Israël”
  7

  Erdogan: “Biden heeft bloed aan zijn handen vanwege steun aan Israël”

  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft op televisie hard uitgehaald naar zijn Amerikaanse ambtsgenoot Joe Biden. Volgens Erdogan heeft Biden bloed aan zijn handen vanwege zijn steun aan Israël in het conflict met Hamas. De ‘Washington Post’ schreef eerder dat de Amerikaanse regering een wapenverkoop van 735 miljoen dollar (605 miljoen euro) aan Israël goedgekeurd had. Het zou gaan om een verkoop door Boeing van precisiegeleide wapens.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"