Images Loopsider
Volledig scherm
© Images Loopsider

Vier Franse agenten aangeklaagd voor minutenlang afranselen zwarte man

De vier Franse agenten die betrokken waren bij de afranseling van een zwarte muziekproducer in Parijs eerder deze maand, zijn in de nacht van zondag op maandag aangeklaagd. Twee van hen zijn in hechtenis geplaatst, zo is vernomen uit gerechtelijke bron.

4 reacties

 • sonia gaudeus

  2 jaar geleden
  Kijk eens naar het filmpje. Hij gaat zijn huis binnen en daar wordt hij hard handig aangepakt. Hij is dan al op privé domein Ja hij had zijn masker moeten aandoen, maar nog geen reden om zo afgetroefd te worden
 • marcel roten

  2 jaar geleden
  ALS zwartje de regels eens opvolgde maar het probleem is gewoon dat onze gekleurde vrienden altijd denken dat regels niet gemaakt zijn voor hen en dat zij kunnen doen wat ZIJ willen !
 • Fredien Vandervekens

  2 jaar geleden
  Een muziekproducer dus. Verbindende symphonieen mag ik hopen. En de agenten ? Die houden van beat, dus ..
 • Koen Sweeck

  2 jaar geleden
  Dat zal ook wel niet zomaar gebeurd zijn, of zijn zwarten nu plots automatisch slachtoffer?
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.