Een jihadist met een vlag van IS, archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Een jihadist met een vlag van IS, archiefbeeld ter illustratie. © ANP

Vier Belgische Syriëstrijders in Turkse gevangenissen

Er bevinden zich momenteel vier Belgische Syriëstrijders in Turkse gevangenissen. Voor één van hen heeft het federaal parket de uitlevering gevraagd. Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) vandaag gezegd in de Kamercommissie Buitenlandse Zaken.

14 reacties

 • Anita Billen

  2 jaar geleden
  Daar zitten ze goed.
 • Anne Marie De Keersmaecker

  2 jaar geleden
  Goed en doe daar met hun wat ze met al die onschuldige mensen hebben gedaan, het is hun keuze geweest om ginds onschuldige mensen gaan te vermoorden,ZIJ verdien-en niet beter. Die kinderen hebben niet gevraagd om geboren te worden zij zijn het product van MOORDENAARS, wat gaat dat geven mochten we al die kinderen terug halen? Die kinderen zijn opgevoed met het beeld dat alle ongelovigen hun vijand zijn en wat gaan die doen?
 • jos indigne

  2 jaar geleden
  Ge moet de nationaliteit van origine nemen ( niet de bijverworven )
 • Carl Vangenechten

  2 jaar geleden
  We moeten duidelijk onderscheid maken tussen Belgen en personen die naast hun eigen nationaliteit, ook Belg geworden zijn. De wereld zou eenvoudiger zijn als dubbele nationaliteiten niet zouden bestaan. Schaf alvast hier de dubbel nationaliteit af.
 • Patrick Verbelen

  2 jaar geleden
  Syriëstrijders, Serieus noemen jullie zo oorlogsmisdadigers.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).