VIDEO toont moment waarop politie messentrekker neerschiet in Den Haag

Op het Johanna Westerdijkplein in Den Haag heeft een 31-jarige Hagenaar drie mensen verwond met een mes. De dader is overmeesterd en werd daarbij in zijn been geschoten. Over het motief is nog niets bekend. Volgens de politie gaat het om een verwarde man en zijn er geen signalen dat er 'iets anders' aan de hand is. 

137 reacties

 • Marie Jose van Sande

  3 jaar geleden
  Waarom altijd politie de schuld geven, als die tip niet met messen had staan zwaaien was er niet geschoten geweest punt
 • Benny Lagae

  4 jaar geleden
  Al die verwarde personen toch......
 • Rudi Van Kerchove

  4 jaar geleden
  Net zoals bij ons alle vreemde criminelen de dag nadien ineens Antwerpse jongeren blijken geworden ... in de pers.
 • Dirk Thyssen

  4 jaar geleden
  Ik was in Spanje ten tijde van de aanslag in Cambrils . De politie heeft alle terroristen doodgeschoten. Ook een die met zijn handen in de lucht naar de politie liep . De agenten die dit gedaan hebben werden gevierd als helden . Mocht het in België of Nederland geweest zijn hadden ze de politie vast aangeklaagd voor moord .
 • Christophe Vandepoel

  4 jaar geleden
  Heeft de Belgische overheid eigenlijk al een werkbon uitgeschreven voor een onderzoek naar de reden waarom zoveel 'verwarde' mensen een islamitische achtergrond hebben? Omdat hier krijgen we er ook zo geregeld mee te maken, die 'verwarde' mensen. Na een x-aantal gevallen lijkt mij zoiets toch aangewezen. Ik kan al raden dat men het resultaat onder de politiek correcte mat zal vegen.