VIDEO toont moment waarop politie messentrekker neerschiet in Den Haag

Op het Johanna Westerdijkplein in Den Haag heeft een 31-jarige Hagenaar drie mensen verwond met een mes. De dader is overmeesterd en werd daarbij in zijn been geschoten. Over het motief is nog niets bekend. Volgens de politie gaat het om een verwarde man en zijn er geen signalen dat er 'iets anders' aan de hand is. 

137 reacties

 • Marie Jose van Sande

  2 jaar geleden
  Waarom altijd politie de schuld geven, als die tip niet met messen had staan zwaaien was er niet geschoten geweest punt
 • Benny Lagae

  3 jaar geleden
  Al die verwarde personen toch......
 • Rudi Van Kerchove

  3 jaar geleden
  Net zoals bij ons alle vreemde criminelen de dag nadien ineens Antwerpse jongeren blijken geworden ... in de pers.
 • Dirk Thyssen

  3 jaar geleden
  Ik was in Spanje ten tijde van de aanslag in Cambrils . De politie heeft alle terroristen doodgeschoten. Ook een die met zijn handen in de lucht naar de politie liep . De agenten die dit gedaan hebben werden gevierd als helden . Mocht het in België of Nederland geweest zijn hadden ze de politie vast aangeklaagd voor moord .
 • Christophe Vandepoel

  3 jaar geleden
  Heeft de Belgische overheid eigenlijk al een werkbon uitgeschreven voor een onderzoek naar de reden waarom zoveel 'verwarde' mensen een islamitische achtergrond hebben? Omdat hier krijgen we er ook zo geregeld mee te maken, die 'verwarde' mensen. Na een x-aantal gevallen lijkt mij zoiets toch aangewezen. Ik kan al raden dat men het resultaat onder de politiek correcte mat zal vegen.
 1. Agent (36) doodgeschoten bij antidrugsoperatie in Avignon
  8

  Agent (36) doodgescho­ten bij antidrugs­ope­ra­tie in Avignon

  Een politieagent is gisteravond vroeg bij een antidrugsoperatie in de Zuid-Franse stad Avignon dodelijk getroffen door kogels. De schutter vluchtte weg en is nog niet gevat. Topministers laten in reacties op sociale media hun afschuw blijken. De dodelijke schietpartij komt amper tien dagen na de jihadistische moord op agente Stéphanie Monfermé in Rambouillet nabij Parijs. Minder dan een jaar van de presidentiële verkiezingen belooft veiligheid een topprioriteit te worden.
 2. China laat beperkt aantal bergbeklimmers toe op Mount Everest

  China laat beperkt aantal bergbeklim­mers toe op Mount Everest

  China laat dit jaar maar een beperkt aantal bergbeklimmers toe om de Chinese noordzijde van de Mount Everest te beklimmen. Als voorzorgsmaatregel in het kader van de coronapandemie kregen slechts 38 bergbeklimmers een Chinese vergunning voor het klimseizoen, zo melden de staatsmedia vandaag. Twee jaar geleden beklommen 362 mensen nog de noordkant van de hoogste berg ter wereld, van wie er 241 de 8.848 meter hoge top bereikten.
 1. River blaast bellen in een glas en vindt het supergrappig
  Play

  River blaast bellen in een glas en vindt het supergrap­pig

 2. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs