REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Video toont hoe schutter wapen richt op restaurant in Toronto: twee doden en twaalf gewonden

CANADAIn de Canadese stad Toronto zijn twaalf mensen gewond geraakt bij een schietpartij in de wijk Greektown. De politie bevestigt dat de schutter dood is en dat er twee dodelijke slachtoffers te betreuren vallen. Over het motief van de dader, een 29-jarige man, bestaat nog onduidelijkheid.

21 reacties

 • Rory Dull

  5 jaar geleden
  De manier hoe hij "vastberaden" ertoe stapt....duidelijk gepland!
 • andre tetaert

  5 jaar geleden
  vraag is wie is de schutter en zijn motieven
 • Miguel Leboucq

  5 jaar geleden
  Aan zij die er niet veel van weten: de canadese wapenwetgeving is gelijkaardig aan de belgische wetgeving....Maar daar kun je ook vanalles op de zwarte markt kopen.
 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  Er zijn er hier weer een paar die de wapenwetgeving van de VS los doortrekken naar Canada.
 • Paul Philippaerts

  5 jaar geleden
  Zolang dat die bendeleden niet worden opgesloten, en aan de dwangarbeid worden gezet zal er niets veranderen. Dan mogen ze nog 10,000 politieagenten op straat sturen, met hulp van nog duizenden soldaten. Zolang de maatschappij te laf is om zijn burgers te beschermen, wordt het leven hoe langer hoe gevaarlijker. Iedereen zal uiteindelijk verplicht zijn om zich te bewapenen. De politie komt toch ook pas als de dieven al lang weg zijn.
 1. Vrienden van overleden skiër (26) uit Knokke-Heist reageren op berichten over hoge snelheid: “Geen sprake van roekeloos gedrag”
  Knokke-Heist
  20

  Vrienden van overleden skiër (26) uit Knok­ke-Heist reageren op berichten over hoge snelheid: “Geen sprake van roekeloos gedrag”

  Een 26-jarige man uit Knokke-Heist is dinsdag om het leven gekomen bij een skiongeval op een zwarte piste in Oostenrijk. Het drama gebeurde in Rohrberg, in het skigebied Zillertal Arena. Het verdriet om de jongeman, een bekend figuur in de kustgemeente, is groot. “Het was een ongelukkige valpartij. Van hoge snelheid of roekeloos skigedrag was zeker geen sprake”, reageren zijn vrienden ter plaatse. Ook thuis wordt met ongeloof gereageerd.