REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Video toont hoe schutter wapen richt op restaurant in Toronto: twee doden en twaalf gewonden

CANADAIn de Canadese stad Toronto zijn twaalf mensen gewond geraakt bij een schietpartij in de wijk Greektown. De politie bevestigt dat de schutter dood is en dat er twee dodelijke slachtoffers te betreuren vallen. Over het motief van de dader, een 29-jarige man, bestaat nog onduidelijkheid.

21 reacties

 • Rory Dull

  4 jaar geleden
  De manier hoe hij "vastberaden" ertoe stapt....duidelijk gepland!
 • andre tetaert

  4 jaar geleden
  vraag is wie is de schutter en zijn motieven
 • Miguel Leboucq

  4 jaar geleden
  Aan zij die er niet veel van weten: de canadese wapenwetgeving is gelijkaardig aan de belgische wetgeving....Maar daar kun je ook vanalles op de zwarte markt kopen.
 • Jurgen Van Den Bergh

  4 jaar geleden
  Er zijn er hier weer een paar die de wapenwetgeving van de VS los doortrekken naar Canada.
 • Paul Philippaerts

  4 jaar geleden
  Zolang dat die bendeleden niet worden opgesloten, en aan de dwangarbeid worden gezet zal er niets veranderen. Dan mogen ze nog 10,000 politieagenten op straat sturen, met hulp van nog duizenden soldaten. Zolang de maatschappij te laf is om zijn burgers te beschermen, wordt het leven hoe langer hoe gevaarlijker. Iedereen zal uiteindelijk verplicht zijn om zich te bewapenen. De politie komt toch ook pas als de dieven al lang weg zijn.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.