YouTube Orange County Register
Volledig scherm
© YouTube Orange County Register

VIDEO: Man rekent Mentosmuntjes af waarop agent plots vuurwapen op hem richt

Een man die een rolletje pepermunt afrekende aan de kassa van een tankstation in Californië, heeft dat op vrijdagavond 16 maart bijna met de dood moeten bekopen. 

50 reacties

 • Peter Buyck

  3 jaar geleden
  Direct ontslaan die 'cowboyflik'. Misschien getriggerd omdat de klant met 20 euro betaald. De klant koopt en betaalt. Wapen gericht op de klant maar onzichtbaar in de broekzak van die cowboy. Professionele fout. De kassier was nooit in nood.
 • Marc Cools

  3 jaar geleden
  De Mentos man was wel héél zenuwachtig. Ik kreeg de indruk dat er iets ging gebeuren.
 • Gregory Denorme

  3 jaar geleden
  Was zeker en vast iets anders van plan......Als ik mentos ga kopen gedraag ik mij heel anders zenne, die tweede persoon die herkende die politieagent en muisde hem er van tussen......altijd commentaar op de politieagenten als ik het hier lees!!!!!
 • Jan Koek

  3 jaar geleden
  Zeer professioneel gereageerd, in vergelijking met hier, reageert de politie scherp, want de overvallers zijn meestal ook gewapend, en bij verdacht gedrag neemt die politie geen risico. Zouden ze hier ook eens mogen doen. Excuses kunnen altijd aangeboden worden, maar beter voorkomen dan genezen. Vraag maar eens rond aan alle winkelhouders in Antwerpen.
 • Nick Du-Feu

  3 jaar geleden
  Volgens mij heeft de agent een overval verijdeld. Ik ben het eens met Bart. De tweede man is plots weg zonder iets te kopen en de man die de mentos koopt gedraagt zich heel onwennig en zenuwachtig alsof hij iets van plan is.
 1. Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwagen
  Play

  Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwa­gen

 2. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek