VIDEO: Domste selfie ooit? Man filmt zichzelf met trein, maar dat loopt gruwelijk fout af

VIDEOEr is een video opgedoken van een man die zichzelf al lachend staat te filmen terwijl hij wordt aangereden door een trein. De beelden zijn gemaakt in India. Gek genoeg overleefde de man het ongeval.

20 reacties

 • Marcus Camps

  5 jaar geleden
  Idioot. Maar ja, van een slag tegen je pols sterf je eenmaal niet ...
 • Michel Philippe

  5 jaar geleden
  Alle mensen die gewoon alles normaal doen krijgen geen aandacht. Er zijn nu eenmaal mensen die willen in de kijker komen. Mijn moeder zaliger zegde dan: "Ze doen dat voor een ""preusslag"".
 • Gunther Belmans

  5 jaar geleden
  Ik deed zo een dings voor er Sociale media was
 • Jean West

  5 jaar geleden
  Geen arme sukkelaar zoals er veel zijn in India want hij ligt in een privé kliniek.
 • Max Maddy

  5 jaar geleden
  Darwin theorie in volle actie. Er moet toch wereldwijd een aftakeling zijn van de hersencapaciteit (of ten minste van het logisch denken). Zo veel mensen die selfies nemen :-0. Totaal nutteloos, creeren van gevaarlijke sitiaties voor henzelf en anderen, tijdverleis, de maatschappij nodeloos op kosten jagen voor iets waar niemand echt in geinteresseerd is. Puur uit domheid of ijdelheid of ...wat?
 1. KIJK. “3, 2, 1... Badaboem!” Na drones demonstreren Oekraïners nu ook zelfgemaakte kamikazevoertuigen tegen de Russen

  KIJK. “3, 2, 1... Badaboem!” Na drones demonstre­ren Oekraïners nu ook zelfgemaak­te kamikaze­voer­tui­gen tegen de Russen

  In Bachmoet gebruiken Oekraïense troepen al een tijdje kamikazedrones in de oorlog tegen de Russen. Op beelden uit een documentaire is te zien hoe ze nu ook zelfgemaakte kamikazevoertuigen gebruiken. Het voertuig is vanop afstand bestuurbaar en is volgeladen met explosieven. “Hier zit nog 12 kilogram TNT in”, hoor je een Oekraïense strijder zeggen in de video. Terwijl het voertuig naar zijn doelwit rijdt, zijn er verschillende schoten te horen. Niet veel later is vanop een afstand te zien hoe de Oekraïners succesvol in hun doel slagen.