Predikant Andy Savage tijdens zijn biecht in de Highpoint Church in Memphis.
Volledig scherm
Predikant Andy Savage tijdens zijn biecht in de Highpoint Church in Memphis. © YouTube

VIDEO: Amerikaanse priester krijgt staande ovatie nadat hij "seksueel incident" met tiener opbiecht

Een predikant uit Tennessee heeft tijdens een misviering een “seksueel incident” met een middelbareschoolstudente opgebiecht. Zijn bekentenis en vraag om vergiffenis werden op luid applaus onthaald door de kerkgangers.

14 reacties

 • Jean West

  5 jaar geleden
  Voor de wet was ze minderjarig toestaan of niet hij is schuldig aan aanranding.
 • wil baken

  5 jaar geleden
  hahaha moet je je al gaan verontschuldigen voor wat gefrul van twee pubers, 22 en 17 dat is toch niet zo gek zeker. Ik ga nog dikwijls op een podium moeten gaan staan denk ik, maar mijn oud lieven ook dan ze ! Sommigen hebben mij zwaar onder druk gezet :-) wat een doorgeslagen hype.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Is hier wel sprake van aanranding? Er was geen dwang en het meisje stemde er op het moment zelf mee in. Ik heb al ook enkele stommiteiten gedaan met enkele vrouwen waarvan ik achteraf dacht: ik had het beter niet gedaan. Maar om die vrouwen nu aan te klagen voor verkrachting?? Want dit is wat hier gebeurt.
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Applaus voor een misdaad.
 • Marc Camp

  5 jaar geleden
  En maar schieten, lukraak zonder te weten wat er eigelijk echt gebeurd is! Wat ik lees is dat hij het vroeg en zij het deed! Mijn dochter zou gewoon bedanken voor de eer en direct aan de grote klok hangen! Omdat de juffrouw haar niet goed voelt bij wat ze gedaan heeft begint ze nu onder de #metoo mee te roepen. Zielig!