Volledig scherm
© REUTERS

Vicepresident Pence erg 'verdacht', maar je kan ook gokken op Trump zélf als anonieme columnschrijver

Wie is de anonieme auteur van het opiniestuk in de New York Times vandaag? Die vraag houdt heel wat Amerikanen bezig. In de column beweert de schrijver dat belangrijke pionnen binnen de Trump-administratie de president opzettelijk tegenwerken in het belang van het land. Door het specifieke gebruik van één woord prijkt vicepresident Mike Pence bij twee gokkantoren op de tweede plaats. Een van hen sluit ook Trump zelf niet uit.

 1. Ontroerend: 81-jarige Italiaan brengt onder ziekenhuisraam serenade aan zijn stervende vrouw

  Ontroerend: 81-jarige Italiaan brengt onder ziekenhuis­raam serenade aan zijn stervende vrouw

  Vanwege de coronamaatregelen in Italië mogen duizenden Italianen hun gehospitaliseerde geliefden niet bezoeken. De 81-jarige Stefano Bozzini wilde ondanks de restricties toch zo dicht mogelijk bij zijn stervende vrouw zijn. Hij positioneerde zich daarom met zijn accordeon onder haar raam op de binnenplaats van het ziekenhuis van Castel San Giovanni om enkele van haar favoriete liedjes te spelen. De ontroerende beelden gingen de wereld rond.
 2. Trump "door het dolle heen" na anoniem opiniestuk: "Hij wil iedereen ontslaan, behalve zijn familie"

  Trump "door het dolle heen" na anoniem opiniestuk: "Hij wil iedereen ontslaan, behalve zijn familie"

  De Amerikaanse president Donald is naar verluidt in een "vulkanische bui" en "slaat helemaal door" na de publicatie van een anoniem opiniestuk in de New York Times. Daarin stelt de schrijver, een naaste medewerker van Trump, dat er binnen diens administratie heel wat mensen zijn die de "immorele" president bewust tegenwerken in het belang van het land. Trump zou nu het liefst iedereen ontslaan, beweert de Democratische strateeg Scott Dworkin.
 3. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance

 2. Nieuwsgierige walvishaai zwemt naar speedboot
  Play

  Nieuwsgie­ri­ge walvishaai zwemt naar speedboot