Een vestiging van STARS in Moskou die vrijdag de deuren opende.
Volledig scherm
Een vestiging van STARS in Moskou die vrijdag de deuren opende. © AFP

Vestigingen van koffieketen Starbucks heropenen in Rusland als STARS

In Rusland zijn de omgebouwde voormalige vestigingen van de Amerikaanse koffieketen Starbucks heropend. Onder het mom ‘bucks is gone, stars stay’ bliezen de Russische rapper Timati en restaurateur Anton Pinskiy in juli de koffieketenfilialen nieuw leven in. Ze namen de vestigingen over nadat de Amerikanen hun koffieactiviteiten in het land staakten vanwege de inval in Oekraïne.

3 reacties

 • Jan Van Gent

  2 maanden geleden
  Lijkt me copycat gedrag, maar we weten natuurlijk niet hoe het met de afspraken zit. Is wel een teken dat Rusland geen afstand wilt nemen van de Westerse waarden... Hoog tijd dat er een nieuwe macht daar komt.
 • Herman Daneels

  2 maanden geleden
  En morgen lezen we dat het niet zo goed is, net zoals over de nieuwe MC Donald.
 • van roy jozef

  2 maanden geleden
  Het zal hun worst wezen dat die weg zijn. Alle inkomsten uit die bedrijven blijven nu in Rusland. Vroeger gingen ze naart buitenland die inkomsten. De enige die daar de dupe van gaan zijn, zijn wij. Die verloren inkomsten van al die bedrijven gaan WIJ betalen, door HIER alles duurder te maken. met hun geweldige sancties. Ze verleggen gewoon hun economie naart oosten die Russen met gevolg dat HEEL het oosten blok gaat vormen Tegen Ons, slim Europa.