Volledig scherm
© Twitter

Verzorgster mishandelt patiënte met dementie, maar wordt op heterdaad betrapt door verborgen camera

BuitenlandToen Gina Owen een verborgen camera in haar woonkamer installeerde, was dat omdat ze vermoedde dat de verzorgster van haar moeder erg lui was. Wat ze op de beelden zag, was echter duizend keer erger.

46 reacties

 • Birgit Claessen

  3 jaar geleden
  Olivier De Winne,draai eens één dag mee in de zorg en je piept wel anders.
 • Joseph Joestar

  3 jaar geleden
  Als je niet met personen met dementie kan omgaan, werk dan niet in de ouderenzorg. Kben zelf verpleegkundige en het kan inderdaad soms frustrerend zijn, maar leer daar mee om te gaan en werk het niet uit op je patiënten. Deze vpk zou op staande voet ontslagen moeten worden en aangeklaagd worden wegens slagen en verwondingen.
 • Christine Laevers

  3 jaar geleden
  Als mensen beter betaald worden, krijg je een breder aanbod en kan je ze ook volgens 'hogere normen' screenen. Ik zou ook overal camera's plaatsen. En als ikzelf dementerende word en het in de mot krijg, dan heb ik mijn kruiden. Zo simpel zal het worden.
 • Mélissa Scholten

  3 jaar geleden
  Gewoon geen woorden voor, Dit is niet normaal, en de vrouw blijft gewoon nog zitten, echt heel zielig om zo te doen tegenover mensen die niks terug kunnen doen. En dan een waarschuwing krijgen?ik zou ze in de bak steken dit is nog altijd slagen en verwondingen. Blij dat de dochter het door heeft gehad
 • marcelle van camp

  3 jaar geleden
  Als zoiets gebeurt dat moet op C 4 gezet worden, en mag zij Als VPK niet meer bij dementerende of kindjes haar functie uitvoeren.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven