Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Versoepelingen in Frankrijk: concerten hervatten en discotheken heropenen

Vanaf 30 juni zijn concerten met een staand publiek weer mogelijk in Frankrijk. Ook de Franse discotheken heropenen hun deuren vanaf 9 juli. Dat kondigde de Franse minister van Cultuur, Roselyne Bachelot, aan.

2 reacties

 • Hugo hofmans

  1 maand geleden
  Verrassend, ik dacht dat Frankrijk niet zo ver stond als België met vaccineren. Maar goed, hoe meer versoepelingen hoe beter, voor iedereen. Zo een crisis is niet meer te betalen anders. Laat ons hopen dat het nu voor écht is !
 • erwin veltjen

  1 maand geleden
  waarom kan dit hier ook niet voor bruiloften daarom omdat voetbal een prioriteit is en bruiloften niet supporters mogen bij een doelpunt met honderden zonder mondmasker elkaar in de nek vliegen maar dansfeest op een bruiloft dat kan echt niet
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.