Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Getty Images/iStockphoto

Verschillende migranten zwaargewond na wilde politieachtervolging in Tsjechië

In Tsjechië zijn verschillende migranten zwaargewond geraakt nadat een busje waarin ze zaten crashte na een politieachtervolging. Dat meldt persagentschap CTK.

 1. Bodycambeelden tonen hoe politie jongen (9) redt uit vijver nadat hij door het ijs zakt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe politie jongen (9) redt uit vijver nadat hij door het ijs zakt

  De politie uit de Amerikaanse staat Illinois heeft een kind uit een vijver gered nadat hij door het ijs was gezakt. De 9-jarige jongen wou zijn bal pakken, die op het ijs was terechtgekomen, maar dat liep niet goed af. Met touwen trokken de agenten hem uit het water. Ze redden ook een vrouw, die achter het kind was gesprongen om hem te redden. Na wat onderzoeken in het ziekenhuis mocht de jongen weer naar huis.
 1. Dit is de échte identiteit van de vrouwen die door Poetin opgevoerd werden als “moeders van Russische militairen”

  Dit is de échte identiteit van de vrouwen die door Poetin opgevoerd werden als “moeders van Russische militairen”

  “Geloof niet alles wat je op tv en internet ziet.” Die goede raad gaf de Russische president Vladimir Poetin gisteren tijdens een ontmoeting met moeders van Russische militairen die aan het front in Oekraïne vechten. En hij had gelijk, want de meeting bleek een vooraf opgenomen schijnvertoning te zijn. De vrouwen aan tafel waren zorgvuldig uitgekozen voormalige regeringsfunctionarissen, politici uit zijn partij en zelfs een patriottische regisseur. Een overzicht.