Verschillende branden in de Turkse regio Antalya.
Volledig scherm
Verschillende branden in de Turkse regio Antalya. © RV

Verscheidene branden uitgebroken in Turkse vakantieregio Antalya

In de Turkse vakantieregio Antalya zijn verscheidene bosbranden uitgebroken. De wind drijft het vuur in de richting van woonwijken, zei het hoofd van het district Manavgat, Mustafa Yigit, vandaag aan de zender CNN Türk. Drie wijken zijn geëvacueerd.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Belg biedt hotelgaste 50 euro als ze dochters (10 en 12) naar z’n kamer stuurt voor seks
  SPANJE
  6

  Belg biedt hotelgaste 50 euro als ze dochters (10 en 12) naar z’n kamer stuurt voor seks

  Een Belg is vandaag voor de rechter in Alicante moeten verschijnen op beschuldiging van poging misbruik van twee jonge meisjes van amper tien en twaalf jaar oud, melden verschillende Spaanse media. De hotelgast benaderde een moeder en bood haar 50 euro als ze een van haar dochters naar zijn kamer zou sturen om seksuele handelingen te verrichten. De openbare aanklager vraagt in totaal een celstraf van vijf jaar en tien maanden.