Nicola Sturgeon, Elke Van den Brandt en Vladimir Putin
Volledig scherm
Nicola Sturgeon, Elke Van den Brandt en Vladimir Putin © AP, AFP, Photo News

Verrassende namen op lijst van invloedrijkste personen binnen Europa: naast Vladimir Poetin werd ook Brusselse minister verkozen

De Brusselse minister van Mobiliteit Elke Van den Brandt is door het politieke magazine ‘Politico’ uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke personen van Europa. De Russische president Vladimir Poetin en de Schotse premier Nicola Sturgeon zijn ook terug te vinden in de ranglijst van het vakblad. Van den Brandt wordt omschreven als een politica die bekend staat om haar “competentie” en “heldere communicatie”.

6 reacties

 • nathalie decoopman

  2 maanden geleden
  Het hoeft niet gekker te worden. Een zesde rangspoliticus die profiteert van het feit dat men van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een "région apart entière" heeft willen maken.
 • Marinus van Driel

  2 maanden geleden
  Een Brusselse politica die beloond wordt om haar competentie en heldere communicatie. Uiteraard moest die in de prijzen vallen. Al denk ik dat er in de categorie 'Dromers' nog wel een aantal Belgische genomineerden zullen geweest zijn. Maar uiteindelijk is zij de énige van dat soort die ze uit de gigantische vijver vol doldwaze politici uit België konden vissen. Proficiat aan die juffrouw.
 • Hugo hofmans

  2 maanden geleden
  Poetin seg ! Los van alles is hij om zijn minst een intrigerende persoonlijkheid.
 • Björn Hilkens

  2 maanden geleden
  Het politieke magazine ‘Politico’ is blijkbaar ook een komisch boekje😂
 • karel daneels

  2 maanden geleden
  is zeker de grap van de dag