De Amerikaanse president Joe Biden houdt een mondmasker vast terwijl hij de nieuwe coronaregels voor ambtenaren uitlegt. (29/07/2021)
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden houdt een mondmasker vast terwijl hij de nieuwe coronaregels voor ambtenaren uitlegt. (29/07/2021) © AP

Verplicht mondmasker en coronatesten voor niet-gevaccineerde ambtenaren in VS

Federale ambtenaren in de Verenigde Staten krijgen vanwege corona met strengere regels te maken op de werkvloer. President Joe Biden heeft donderdag aangekondigd dat zij voortaan een mondmasker moeten dragen en één of twee keer per week een coronatest moeten ondergaan. De regels gelden niet voor volledig gevaccineerde ambtenaren.

3 reacties

 • Roeland Van de Wal

  1 jaar geleden
  Ben eens benieuwd hoelang deze dementerende president nog aan de macht gaat blijven vooraleer Kamala het van hem overneemt.Dit was waarschijnlijk van in het begin het plan. Iemand zijn recentste interviews al een gezien?
 • patrick feyen

  1 jaar geleden
  Iedereen spreekt zichzelf constant tegen.
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Wat is de beste te volgen weg om zich te wapenen tegen COVID-19? Als iedere leek de woorden als verplichten, niet verplichten tegenover Corona, mutatie, varianten besmettingen afweegt, wordt de beste weg uitstippelen zeer moeilijk.