De Amerikaanse president Joe Biden houdt een mondmasker vast terwijl hij de nieuwe coronaregels voor ambtenaren uitlegt. (29/07/2021)
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden houdt een mondmasker vast terwijl hij de nieuwe coronaregels voor ambtenaren uitlegt. (29/07/2021) © AP

Verplicht mondmasker en coronatesten voor niet-gevaccineerde ambtenaren in VS

Federale ambtenaren in de Verenigde Staten krijgen vanwege corona met strengere regels te maken op de werkvloer. President Joe Biden heeft donderdag aangekondigd dat zij voortaan een mondmasker moeten dragen en één of twee keer per week een coronatest moeten ondergaan. De regels gelden niet voor volledig gevaccineerde ambtenaren.

3 reacties

 • Ronny Van de Wal

  2 maanden geleden
  Ben eens benieuwd hoelang deze dementerende president nog aan de macht gaat blijven vooraleer Kamala het van hem overneemt.Dit was waarschijnlijk van in het begin het plan. Iemand zijn recentste interviews al een gezien?
 • patrick feyen

  2 maanden geleden
  Iedereen spreekt zichzelf constant tegen.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Wat is de beste te volgen weg om zich te wapenen tegen COVID-19? Als iedere leek de woorden als verplichten, niet verplichten tegenover Corona, mutatie, varianten besmettingen afweegt, wordt de beste weg uitstippelen zeer moeilijk.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.