Volledig scherm
© Getty Images

Verontrustende stijging van zelfmoordcijfer onder Japanse jongeren

Het aantal jongeren dat zich in Japan van het leven beroofde, bereikte in 2016-2017 het hoogste cijfer in meer dan dertig jaar. Dat deelt het Japanse ministerie van onderwijs mee.

7 reacties

 • piet devlieger

  2 jaar geleden
  Nergens wordt er meer druk om te presteren en te exelleren gelegd op kinderen (en zelfs volwassenen) gelegd dan in Japan. Ze betalen de tol daarvoor.
 • rik lagrou

  2 jaar geleden
  Pesten +kinderen die denken dat ouders bepaalde verwachtingen hebben die niet altijd waar zijn Daarom belangrijk spreek met uw kinderen ,geef ze schouderklop Dat niet is zoals dit weekend een kind die 6maand gepest op school en ouders weten van niks Terwijl goede relatie met ouders en zus-broer Stel je voor!!
 • Catherine Aerts

  2 jaar geleden
  Niet moeilijk als je ziet wat voor een druk op hun schouders ligt als volwassene: 16 uur per dag werken of ontslagen worden.
 • Jelle Roelands

  2 jaar geleden
  Het zijn altijd al kamikaze's geweest.
 • paul van de velde

  2 jaar geleden
  Ja als je het niet meer zie zitten is dat de beste oplossing. Als jongeren in deze maatschappij moeten op groeien en leven om een toekomst uit te bouwen.
 1. PORTRET. Prins Philip, de man die nooit leerde wat liefde was
  PREMIUM
  Royalty

  PORTRET. Prins Philip, de man die nooit leerde wat liefde was

  Prins Philip, de man van Koningin Elizabeth II van Engeland, de vader van prins Charles, de grootvader van William en Harry, is net geen honderd jaar geworden. Hij was één van de laatste mohikanen, een aristocraat die aan alle verwachtingen van vervlogen tijden voldeed. Oorlogsveteraan, atleet, kunstschilder, polyglot, piloot, jager, ladies man, koele echtgenoot, strenge vader, Philip was het allemaal. Op één punt week hij af: hij bracht zijn leven door in de schaduw van een vrouw.
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl