Na drie jaar is er eindelijke duidelijkheid in de zaak rond de moord op de anonieme vrouw in Westdorpe.
Volledig scherm
PREMIUM
Na drie jaar is er eindelijke duidelijkheid in de zaak rond de moord op de anonieme vrouw in Westdorpe. © Provicom/RV

Vermoord door haar man omdat ze dubbelleven ontdekte: moordmysterie in Westdorpe na drie jaar opgelost

Het start in de zomer van 2019, als een onbekende vrouw vermoord wordt teruggevonden in een overwoekerde akker in Nederland, op een tiental meter van Zelzate. Een jaar later slaat de familie van de Franse Michel H. (70) alarm bij de politie: zijn levenloos lichaam wordt aangetroffen aan de rand van Duinkerke. Als de politie zijn echtgenote wil contacteren, blijkt ze verdwenen te zijn. Volgens de familie had ze het dubbelleven van H. ontdekt. Het moordmysterie van Westdorpe: van een buitenechtelijk kind tot een kogel in het hoofd.

2 reacties

 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Wat verschrikkelijk.. allemaal verliezers.. als hij trouw was gebleven, zoals hij beloofde oude trouwdag, leefde hijzelf waarschijnlijk ook nog.. intriest.
 • Chantal Claes

  2 maanden geleden
  Arme Jocelyne. Rust in vrede! Ik ben blij dat haar man haar niet lang overleefd heeft.
 1. Aanslagpleger Nieuw-Zeeland pleitte naar eigen zeggen schuldig onder druk van foltering

  Aanslagple­ger Nieuw-Zee­land pleitte naar eigen zeggen schuldig onder druk van foltering

  De man die in 2019 meer dan vijftig mensen doodde tijdens een aanslag in twee moskeeën in Nieuw-Zeeland, beweert dat hij onder druk van foltering schuldig pleitte. De Australiër Brenton Tarrant werd in 2020 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf zonder de mogelijkheid van vervroegde vrijlating, nadat hij eerder schuldig pleitte aan de moord op 51 mensen, poging tot moord op nog eens 40 personen en het plegen van een terroristische aanslag.