ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Vermoedelijke schutter bij moordaanslag op Peter R. de Vries is rapper Delano G.

De tweede verdachte van de aanslag op Peter R. de Vries is de 21-jarige Rotterdamse rapper Delano G.. Zwaarbewapende agenten vielen dinsdagnacht zijn tweede woning in Tiel binnen. Dat schrijft de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. Op basis van het signalement wordt G. beschouwd als de vermoedelijke schutter. Volgens bronnen was de jonge rapper al eerder het criminele pad op gegaan.

17 reacties

 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Er was geen legalisatie maar een gedoogbeleid, Guy De Baets. En dat is dag en nacht verschil. Bij een gedoogbeleid blijft de verdeling in handen van de criminelen en blijft de gebruiker hoge winstgevende prijzen betalen. Een gedoogbeleid lost dus niets op. Registratie van verslaafden, gratis verdeling door de overheid gekoppeld aan medische hulp en afkickprogramma's kunnen het gras van onder voeten van de criminelen maaien.
 • Bob Fréson

  3 maanden geleden
  Dagelijkse kost: dader gekend bij het gerecht. Dagelijkse kost: ze lopen vrij rond en kunnen zo hun slag slaan. Dagelijkse kost: wij doen er niks aan om zulke aanslagen te vermijden, want wij hebben hun stem nodig bij verkiezingen. Dagelijkse kost: de inwoners kopen meer en meer vuurwapens om zich te beschermen tegen het uitschot.
 • Guy De Baets

  3 maanden geleden
  Legaliseren dat was het credo van het Nederlandse beleid met talrijke oplossingen zoals hasj-shops e.d.. na verloop van tijd geëxplodeerd in de cocaïne handel en dito mafia die verder uitbouwt tot je eraan je nek in zit en dan met culpa hebben het niet gewild plus zit reeds verweven in de (?) Open samenleving. Eerst Amsterdam dan Rotterdam en vervolgens Antwerpen, Gent, Zeebrugge. Good Luck voor de goedgelovigen in onze maatschappij
 • Karel Flanders

  3 maanden geleden
  Er zitten toch beduidend veel rappers in het criminele milieu overal ter wereld. De voorspelde (door velen toch) MTV generaties hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen tot een bepaalde mentaliteit.
 • dirk belis

  3 maanden geleden
  En dat zijn dan de idolen van de jeugd. Het wordt ieder jaar erger en erger Hoog tijd dat de jeugd terug disciplinair wordt opgevoed.