Vermoedelijke bankovervaller na acht uur uit zelf gegraven tunnel in Rome gered

Een vermoedelijke dief is donderdag in de Italiaanse hoofdstad Rome gered uit een eigenhandig gegraven tunnel. Wellicht was die bedoeld om samen met handlangers een bank mee te overvallen. De tunnel stortte op hem in. De man zat acht uur vast, waarna hij werd bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. Dat heeft de Italiaanse militaire politie of ‘carabinieri’ bevestigd.

1 reactie

 • Liesbeth Cuppens

  1 maand geleden
  "Wie een put graaft voor een ander, valt er zelf in", letterlijker kan het niet. Hij heeft geluk gehad dat de hulpdiensten snel ter plaatse waren. Spijtig is wel dat hij mogelijk uitleg zal moeten geven aan de carabinieri. In hoeverre hem dat bezoekje goed zal bekomen, is nog maar de vraag.
 1. Alweer prominente Rus overleden in mysterieuze omstandigheden: oud-rector (72) valt van trap in Moskou
  Buitenland

  Alweer prominente Rus overleden in mysterieu­ze omstandig­he­den: oud-rec­tor (72) valt van trap in Moskou

  Het lijstje met omgekomen prominente Russen is weer wat langer geworden. Afgelopen woensdag overleed Anatoly Gerashchenko op 72-jarige leeftijd na de val van een trap in Moskou. Gerashchenko stond jarenlang aan het hoofd van het Moscow Aviation Institute (MAI) in Moskou. De staatsuniversiteit voor luchtvaarttechnologie heeft banden met het Russische ministerie van Defensie en heeft het overlijden bevestigd. Buitenlandse media merken op dat het gaat om het zoveelste onverwachte overlijden van een hooggeplaatste Rus sinds de Russische invasie van Oekraïne op 24 februari.