De 2-jarige Noah uit het Portugese Proença-a-Velha is al twee dagen spoorloos. Meer dan honderd mensen zijn naar hem op zoek.
Volledig scherm
De 2-jarige Noah uit het Portugese Proença-a-Velha is al twee dagen spoorloos. Meer dan honderd mensen zijn naar hem op zoek. © Privé

Vermiste peuter Noah (2) in Portugal na bijna 36 uur “gezond en wel” aangetroffen

De tweejarige Noah die woensdagmorgen verdween in het oosten van Portugal, is levend en wel teruggevonden. Dat gebeurde volgens Portugese media in het gebied waar ruim honderd vrijwilligers naar hem zochten, ondersteund door brandweer en politie met speurhonden en warmtedrones.

10 reacties

 • eli bosch

  1 maand geleden
  Wat een opluchting. En geen verwijten aan ouders want ben het zelf ook met iedere dochter 1 keer tegen gekomen dat ze op een wip plots weg zijn. Gelukkig wel alle twee vlug gevonden maar toch die seconden duren uren. En wij hielden onze kinderen ook continu in het oog.
 • Lisa Carpentier

  1 maand geleden
  @Marc Janssens: volledig mee akkoord. Wij hebben onze zoon (nu 18j) toen hij klein was, ook nooit een seconde uit het zicht verloren, letterlijk. Want het kan allemaal heel snel gebeuren. Ik snap ook niet hoe je je kind alleen kan laten. Maar het gebeurt blijkbaar toch nog te veel... (zie verdrinking in vijver toen..)
 • Marc Janssens

  1 maand geleden
  Ik begrijp dat niet, ouders die hun peuter alleen laten wandelen... mijn vrouw en ik waren elke seconde bij onze twee jongens als peuters/kleuters en op vakantie een vaste beurtrol wie wie in het oog hield en never-nooit-jamais-niemals alleen laten. Te veel drama's zien gebeuren op TV en in de krant. Blij dat de jongen is teruggevonden!
 • Heidie Kennis

  1 maand geleden
  Volgens mij was de hond zijn engelbewaarder :-) leuk nieuws !
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 maand geleden
  eind goed al goed .
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.