Vermiste Chase (3) gevonden in diepvriezer van moeder in VS

In het Amerikaanse Detroit (Michigan) vond de politie vrijdag het lichaampje van een driejarig kind in een diepvriezer. Buurvrouw Cheryl Hardy zegt dat Chase vermist was sinds 5 januari.

 1. Bom van 500 kilo uit Tweede Wereldoorlog onschadelijk gemaakt in Berlijn: 12.000 inwoners geëvacueerd

  Bom van 500 kilo uit Tweede Wereldoor­log onschade­lijk gemaakt in Berlijn: 12.000 inwoners geëvacu­eerd

  In Berlijn zijn de Duitse autoriteiten er in de nacht van donderdag op vrijdag in geslaagd om een bom van 500 kilo uit de Tweede Wereldoorlog onschadelijk te maken. Het explosief werd donderdagochtend ontdekt op een bouwterrein in de wijk Friedrichshain, in het oosten van de stad. Zo’n 12.000 inwoners in een straal van 500 meter rondom de vindplaats moesten tijdelijk worden geëvacueerd.
 2. Woede op sociale media: Duitse IKEA-vestiging wil geen frietjes meer serveren, klanten moeten het stellen met gekookte aardappelen

  Woede op sociale media: Duitse IKEA-vestiging wil geen frietjes meer serveren, klanten moeten het stellen met gekookte aardappe­len

  In de Duitse stad Würzburg, in de zuidoostelijke regio Beieren, heeft een vestiging van de Zweedse meubelketen IKEA besloten om niet langer frietjes aan te bieden in het restaurant van de winkel. Het moederbedrijf verduidelijkt dat het om “een individuele beslissing” van de vestiging gaat, en dat het dus niet geldt voor alle Duitse meubelzaken. De nieuwe maatregel ontketende een storm aan negatieve reacties op sociale media.
 3. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.