Raila Odinga heeft volgens de officiële resultaten de Keniaanse presidentsverkiezingen verloren. Hij verwerpt de resultaten.
Volledig scherm
Raila Odinga heeft volgens de officiële resultaten de Keniaanse presidentsverkiezingen verloren. Hij verwerpt de resultaten. © AP

Verliezer presidentsverkiezingen Kenia Raila Odinga verwerpt resultaten en noemt verkiezingen “parodie”

Raila Odinga, die volgens de officiële resultaten de presidentsverkiezingen van 9 augustus in Kenia verloren heeft, verwerpt die resultaten. Hij noemt de verkiezingen, waarbij zijn rivaal William Ruto won, een "parodie" en geeft aan te bekijken welke wettelijke stappen hij kan nemen.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).