De toeristen hadden een appartement gehuurd in Santiago, de Chileense hoofdstad
Volledig scherm
De toeristen hadden een appartement gehuurd in Santiago, de Chileense hoofdstad © shutterstock

Verjaardag met dramatisch einde: zes toeristen komen om door CO-vergiftiging

In een appartement in de Chileense hoofdstad Santiago zijn zes Braziliaanse toeristen dood aangetroffen. Wellicht kwamen de vier volwassenen en twee tieners om het leven door CO-vergiftiging. Dat berichtte de Chileense krant La Tercera.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Wilmès legt in New York bloemen neer voor Belgisch slachtoffer van aanslag uit 2017

  Wilmès legt in New York bloemen neer voor Belgisch slachtof­fer van aanslag uit 2017

  Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès (MR) heeft deze ochtend in New York bloemen neergelegd voor de Belgische Ann-Laure Decadt. Vier jaar geleden kwam ze om toen een terrorist haar en een twintigtal andere fietsers en voetgangers neermaaide op het fietspad. Twee andere Belgen raakten zwaargewond. Eerder op de dag nam Wilmès ook deel aan een herdenking van de twintigste verjaardag van de aanslagen van 9/11.