Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Verenigd Koninkrijk wil “kerstpauze” van vijf dagen inlassen

De Britse regering heeft zaterdag bevestigd dat de lockdown van vier weken in Engeland eindigt op 2 december en dus niet zal worden verlengd. De Britse premier Boris Johnson wil een “kerstpauze” van vijf dagen inlassen. Zo zou de avondklok van 22 uur geschrapt worden en zouden niet-essentiële winkels en fitnesszaken heropenen. 

16 reacties

 • Bernadette Stouten

  2 maanden geleden
  Verenigd koninkrijk is België niet. Steeds wordt er gekeken naar wat anderen gaan doen.  Hopelijk blijven ze in België voor hun eigen mening uitkomen en gaan ze niet zomaar iemand achterna lopen.  Als het blijft zoals het is, zullen er veel ontevreden zijn.  Als er versoepelingen komen, gaat dit ook zo zijn. Het zal nooit goed zijn. Iedereen is het moe en beu, maar dit gaat ooit voorbij.
 • Bart Timperman

  2 maanden geleden
  En zo gaan we naar de derde golf, dan zullen tegen Pasen de winkels terug moeten sluiten en kunnen we volgende zomervakantie weer thuisblijven. Probeer menselijke oplossingen te zoeken maar smijt niet alles weer open, zo blijven we bezig.
 • etienne verbist

  2 maanden geleden
  Verbist etienne Dhr Molenbergs vergelijkt België met de VS waar een andere mentaliteit is nu zeker met Trump zal je nooitjuiste cijfers krijgen , zoals bij u krijgen we ook geen cijfers te zien U zegt vandaar komen de besmettingen maar met welke cijfers maakthij dit hart dit is statistiek cijfers die niemand te zien krijgt.
 • Kris Leynen

  2 maanden geleden
  Er wordt tenminste nagedacht om iets toe te laten, daar betaal ik de politiek voor. Om oplossingen te zoeken en niet om enkel af te schaffen
 • Walter Verbist

  2 maanden geleden
  Idiote beslissing is dit !
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis