Verenigd Koninkrijk waarschuwt Rusland: “Poetins oligarchen zullen zich nergens kunnen verstoppen”

Als Rusland acties onderneemt tegen Oekraïne, dan zal het Verenigd Koninkrijk sancties uitvaardigen tegen personen en bedrijven die gelinkt zijn aan president Vladimir Poetin en zijn entourage. Oligarchen zullen zich “nergens kunnen verstoppen", aldus de Britse buitenlandminister

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Oekraïners krijgen militaire opleiding om zich te verdedigen wanneer Rusland binnenvalt
  Play

  Oekraïners krijgen militaire opleiding om zich te verdedigen wanneer Rusland binnenvalt

  In Oekraïne voelen ze zich niet meer veilig nu een Russische aanval dichterbij komt dan ooit. Daarom organiseert de extreemrechtse partij Azov samen met het Nationale Korps een militaire opleiding voor de burgers in Kiev. Enkele veteranen leren de Oekraïners hoe ze een wapen moeten hanteren ze krijgen een tactische basis mee om zichzelf te verdedigen. Honderden Oekraïners krijgen in sneltempo een militaire opleiding. “Ik wil weten wat ik moet doen wanneer we worden aangevallen”, vertelt een van de deelnemers.