Duizenden Argentijnen kwamen vrijdag op straat om duidelijkheid te eisen over het lot van Santiago Maldonado, zoals hier op de Plaza de Mayo in Buenos Aires.
Volledig scherm
Duizenden Argentijnen kwamen vrijdag op straat om duidelijkheid te eisen over het lot van Santiago Maldonado, zoals hier op de Plaza de Mayo in Buenos Aires. © afp

Verdwijning jonge Argentijn houdt miljoenen landgenoten in de ban: waar is Santiago Maldonado?

Argentinië De verdwijning van een 28-jarige man houdt nu al een maand miljoenen Argentijnen in de ban. Velen verdenken de politie. Vrijdag kwamen tienduizenden mensen op straat.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.