De beruchte crimineel James 'Whitey' Bulger werd vermoord in de gevangenis te Hazelton, Verenigde Staten.
Volledig scherm
De beruchte crimineel James 'Whitey' Bulger werd vermoord in de gevangenis te Hazelton, Verenigde Staten. © USP, AP

Verdachten aangeklaagd voor gevangenismoord op bejaarde topcrimineel en FBI-verklikker

De Amerikaanse justitie heeft drie verdachten aangeklaagd voor de moord op de beruchte Amerikaanse crimineel James ‘Whitey’ Bulger. Die werd in 2018 op 89-jarige leeftijd in een zwaarbeveiligde gevangenis gedood. Twee van de verdachten zaten al vast, de derde was vrijgelaten, maar is donderdag opnieuw gearresteerd vanwege de moord op de voormalige FBI-informant.

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.