Arrestatiefoto's van Ergün S.
Volledig scherm
Arrestatiefoto's van Ergün S. © Politie.nl

Verdachte van bioscoopmoorden Groningen verhoord: “Ik dacht dat ik een portiek inliep”

NederlandErgun S., de verdachte van de dubbele moord op 26 oktober in een bioscoop in de noordelijke Nederlandse stad Groningen, zocht een slaapplaats en dacht dat hij een portiek inliep toen hij in het filmzalencomplex terecht kwam. Hij ontkent het doodsteken van schoonmakersechtpaar Gina en Marinus niet, maar kan zich de steekpartij zelf niet herinneren.

0 reacties

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdanser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdan­ser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  Katerina Tikhonova, de jongste dochter van de Russische president Vladimir Poetin, vloog tussen 2017 en 2019 meer dan 50 keer naar de Duitse stad München. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van de Russische onafhankelijke nieuwswebsite IStories en het Duitse weekblad Der Spiegel. Volgens deze nieuwsmedia heeft Tikhonova een relatie metIgor Zelensky, de voormalige directeur van het Beierse staatsballet.