De indringer was op zoek naar de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Zij was niet thuis, maar haar man Paul wel.
Volledig scherm
De indringer was op zoek naar de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Zij was niet thuis, maar haar man Paul wel. © AFP

Verdachte van aanval op man Pelosi aangeklaagd wegens pogingen tot doodslag en ontvoering: aanvaller wilde “haar knieschijven breken”

UpdateDe man die ervan verdacht wordt vrijdag de echtgenoot van de voorzitster van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi te hebben aangevallen, is aangeklaagd wegens pogingen tot doodslag en tot ontvoering. Dat hebben de Amerikaanse autoriteiten gemeld.

8 reacties

 • Gilbert Geldof

  3 maanden geleden
  Bruno, de halve wereld stond met open mond te kijken hoe zij, ondanks het afkeuren van haar eigen president, met een delegatie richting Taiwan vloog om de boel daar een beetje op te koteren. De Chinezen reageerden daarop als een varken op een tang. Ik vraag me echt wel af welke agenda die heeft maar alleszins geen propere. Ze zou beter stoppen met politiek en de jaren die haar resten profiteren van het leven. Maar het zal zijn zoals sommige van onze politiekers zeker. Die diepe zakken vullen
 • paul van gele

  3 maanden geleden
  Dat komt er van als je geen eerlijke politiek voert maar altijd maar staat te liegen en de mensen te bedriegen. Verschiet er zelfs van dat het bij ons nog niet is gebeurd want hier nekken ze zelfs de hardwerkend bevolking er nog eens bij.
 • Jozef Van Vaerenbergh

  3 maanden geleden
  50 jaar gevangenis ? Ben benieuwd hoe lang hij effectief zal vastzitten.
 • Alex Huyghe

  3 maanden geleden
  In the VS lachen ze niet met misdadigers. Hier een vijftal jaar in een luxecel en met de wet Lejeune na 1/3 van de straf vrij.
 • Francois Peters

  3 maanden geleden
  Dat komt ervan als men op grote schaal de verkiezingen zodanig manipuleert dat een bepaalde kandidaat onmogelijk nog kan winnen
 1. Poetin woedend op Duitsland om levering tanks: “Opnieuw willen Hitlers opvolgers met Rusland op Oekraïens grondgebied vechten”
  Play
  UPDATE
  123

  Poetin woedend op Duitsland om levering tanks: “Opnieuw willen Hitlers opvolgers met Rusland op Oekraïens grondge­bied vechten”

  Poetin heeft het Westen gewaarschuwd dat ze Rusland niet kunnen verslaan en haalde in het bijzonder uit naar Duitsland: “Rusland wordt opnieuw bedreigd door Duitse tanks, met kruizen aan boord”. Dat zei de Russische president tijdens een toespraak ter ere van de herdenking van de slag om Stalingrad waarbij de Sovjet-Unie het leger van nazi-Duitsland versloeg. Hij trok er duidelijk een parallel tussen de oorlog tegen Hitler en de Russische militaire campagne in Oekraïne.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.