Frank James werd na een klopjacht van meer dan 30 uur opgepakt op verdenking van het plegen van een terreurdaad in de New Yorkse metro op 13 april.
Volledig scherm
Frank James werd na een klopjacht van meer dan 30 uur opgepakt op verdenking van het plegen van een terreurdaad in de New Yorkse metro op 13 april. © AP

Verdachte schietpartij in New Yorkse metro zegt onschuldig te zijn

De verdachte die is opgepakt voor de schietpartij van een maand geleden in de metro van New York zegt onschuldig te zijn. De 62-jarige Frank James, die na een klopjacht van 30 uur werd gearresteerd, wordt onder meer verdacht van het plegen van een terreurdaad.

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.