REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Verdachte opgepakt na gruwelijke kindermoord in Pakistan

BuitenlandDe Pakistaanse autoriteiten hebben een verdachte opgepakt voor de gruwelijke moord op Zainab Ansari. Het meisje van 7 werd verkracht en daarna afgemaakt. De zaak leidde in Pakistan tot grootschalige protesten, omdat de autoriteiten zich volgens velen te passief opstelden.

2 reacties

 • Christine Laevers

  5 jaar geleden
  Nog zo'n land met achterlijke regeringsleiders. Geen visie, geen onderwijs. Hopeloos is het daar. Voor de rest staan die mannen altijd klaar om te protesteren tegen alles wat zou kunnen doorgaan als godslastering. Meisjes en vrouwen zijn de dupe.
 • VIVIANE bastenie

  5 jaar geleden
  Ook weer zo een corrupt land,de wereld zit vol criminelen,en de overheden kijken schijnbaar overal passief toe,en rechtvaardige rechters bestaan al lang niet meer.
 1. EU-lidstaten sluiten akkoord over nieuw asiel- en migratiebeleid, De Sutter: “Duidelijk geïnspireerd door extreemrechts”
  UPDATE

  EU-lidstaten sluiten akkoord over nieuw asiel- en migratiebe­leid, De Sutter: “Duidelijk geïnspi­reerd door extreem­rechts”

  Na onderhandelingen die jarenlang hebben aangesleept, hebben de lidstaten van de Europese Unie donderdagavond een akkoord gesloten over een nieuw asiel- en migratiebeheersysteem. Staatssecretaris Nicole de Moor (CD&V) reageert opgetogen, maar oppositiepartijen N-VA en Vlaams Belang keuren het akkoord fors af. Ook vicepremier Petra De Sutter van regeringspartij Groen is ontevreden: “Dit is een akkoord dat duidelijk geïnspireerd wordt door het antimigratiediscours van extreemrechts.” Hongarije — dat tegen het akkoord stemde — noemt de deal “onaanvaardbaar”.
 2. Gedemotiveerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen
  Jobat

  Gedemoti­veerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen

  Volgens de recentste cijfers van het Salariskompas van Jobat.be is werken voor de overheid geen slecht idee. Onze overheid staat immers op de vijfde plaats in de rankschikking van de best betalende sectoren én de sectoren waar de medewerkers het gelukkigst zijn in hun professionele leven. Ambtenaren kampen echter wel met heel wat hardnekkige vooroordelen. Kloppen die? Kara Roggeman van de FOD Beleid & Ondersteuning (BOSA) geeft haar mening over zes hardnekkige clichés die circuleren over werken bij de overheid.