AFP
Volledig scherm
© AFP

Verdachte massale steekpartijen in Canada nog steeds op vrije voeten: man heeft uitgebreid strafblad

De Canadese politie heeft mensen in het James Smith-reservaat in Saskatchewan woensdag gevraagd om onmiddellijk een schuilplaats te zoeken nadat bewoners Myles Sanderson, die verdacht wordt van verschillende dodelijke steekpartijen, zagen rondlopen. Een zoektocht leverde echter niets op. Ook over het motief van de daders tasten de autoriteiten nog steeds in het duister. Wel is duidelijk dat Sanderson een uitgebreid strafblad en een gewelddadig verleden heeft.

 1. RECONSTRUCTIE. Om twintig voor zes staken twee broers een eerste persoon neer, uren later stond de teller op 25: Canada staat voor een raadsel
  PREMIUM

  RECONSTRUC­TIE. Om twintig voor zes staken twee broers een eerste persoon neer, uren later stond de teller op 25: Canada staat voor een raadsel

  In Canada hebben zondagochtend lokale tijd twee broers op verschillende plaatsen in totaal 25 mensen aangevallen met een mes. Tien van hen kwamen om het leven. De politie opende een klopjacht op Damien en Myles Sanderson: één van hen werd dood teruggevonden, de andere blijft voortvluchtig. Wat is de reden voor de mysterieuze massamoord die Canada in nationale rouw onderdompelt?
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.