Yue “Emily” Yu, een 45-jarige dermatologe.
Volledig scherm
Yue “Emily” Yu, een 45-jarige dermatologe. © Irvine Police Department

Verborgen camera onthult hoe Amerikaanse arts haar echtgenoot vergiftigt met ontstopper: “Ze wilde hem vermoorden”

Jack Chen, een 53-jarige radioloog uit het Amerikaanse Irvine, merkte eerder dit jaar een chemische smaak op in zijn drinken. De man voelde zich al langer dan een maand ziek en besloot daarom een verborgen camera in de keuken te installeren. De videobeelden onthullen een schokkende ontdekking.

2 reacties

 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Gelukkig heeft hij het op camerabeelden. Want dat soort daders draait de situatie onmiddellijk om en zou beweren dat ze zelf vergiftigd worden. En in zo een situatie zit je nog met het probleem van kinderen in een gevoelige leeftijd. Aangeven en hun moeder de bak in draaien of zwijgen om die kinderen te sparen en gewoon scheiden. En dan vaststellen dat je qua contact benadeeld wordt en later die moeder die kinderen ook nog tegen je opstookt.
 • Lisa Carpentier

  2 maanden geleden
  Ze kan zeggen wat ze wil, het staat allemaal op camera.
 1. “Hun lichamen hingen omhoog, als takken aan een boom”: hoe elf leden van één gezin een gruwelijke dood stierven
  PREMIUM
  TV

  “Hun lichamen hingen omhoog, als takken aan een boom”: hoe elf leden van één gezin een gruwelijke dood stierven

  Elf lijken, allemaal van hetzelfde gezin. Opgehangen aan het plafond, met de ogen bedekt en de handen gebonden. De gruwelijke dood van zowat de voltallige familie Chundawat stuurt een schokgolf door Dehli, India. De politie denkt aan moord, tot elf mysterieuze dagboeken hen op een héél ander spoor zetten. “Nadat hij in brand werd gestoken, was hij nooit meer dezelfde.”
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 3. “Ik kreeg een sms’je van God: het is tijd om te moorden”: waarom een Zweedse nanny haar liefdesrivale vermoordde
  PREMIUM
  TV

  “Ik kreeg een sms’je van God: het is tijd om te moorden”: waarom een Zweedse nanny haar liefdesri­va­le vermoordde

  “God had me zijn rug toegekeerd en ik was op zoek naar genade.” Het zijn de woorden van de Zweedse Sara Svensson, die in 2004 de vrouw van haar minnaar om het leven bracht en diens buurman ernstig verwondde. De opdracht daarvoor kreeg ze via sms’jes van God, beweert ze. Maar eigenlijk bleken die van haar minnaar te komen. Helemaal straf wordt het wanneer blijkt dat ook diens eerste vrouw in verdachte omstandigheden overleed. En wat heeft de mysterieuze ‘Bruid van Christus’ met de hele zaak te maken? Een verhaal van hemelse liefde, seks om de duivel uit te drijven en de hoop op verlossing. “Als je mij in vraag stelt, zal God je vermoorden.”