Ruy Pereira
Volledig scherm
Ruy Pereira © REUTERS

Venezuela zet Braziliaanse ambassadeur buiten

In Venezuela zijn de Braziliaanse ambassadeur en de Canadese chargé d'affaires tot "personae non gratae" verklaard. Dat heeft de voorzitter van de grondwetgevende vergadering - die begin augustus door Maduro werd geïnstalleerd en de taken van het door de oppositie gedomineerde parlement heeft overgenomen - gisteren bekendgemaakt.

1 reactie

 • Willy CAUBERGS

  4 jaar geleden
  Typisch voor een links bewind ...... net zoals hier denken deze mensen dat zij altijd de waarheid in pacht hebben zolang zelf maar op een dictatoriale manier hun wil en gedachtengoed kunnen opleggen aan de bevolking .om nog maar te zwijgen over hun graaien en plunderen van de kassa .... dat is wat ons te wachten zou staan met een groen rood links bewind wolven in een schapenvacht !
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).