Leden van de Nationale Garde voor het Capitool in Washington DC.
Volledig scherm
Leden van de Nationale Garde voor het Capitool in Washington DC. © EPA

Veel troepen National Guard besmet met corona of in quarantaine: massale bewaking op inauguratie “superverspreiderevent”?

Honderden militairen van de Nationale Garde die opgetrommeld waren om Washington te bewaken tijdens de beëdiging van Joe Biden, zijn positief getest op het coronavirus of zitten in quarantaine in hotels, meldt nieuwssite Politico.

10 reacties

 • Pascal Depeizer

  1 maand geleden
  @ Alfons Moons Natuurlijk is dat Trump zijn schuld wie anders ? Die vent heeft 5 doden op zijn geweten door op te roepen via sociale media ! Dat je nog steeds mensen hebt die Trump nog steeds steunen versta ik toch niet hoor. Die fraudeur is zelf verkozen 4 jaar geleden door fraude. Snap je nog niet waarom hij zicht niet verloren wou geven ? Hij heeft nergens oorlog gevoerd das waar. Maar de corona doden die er zijn door hem kunnen een oorlog evenaren. Er gaan nog lijken uit de kast vallen :)
 • Gerard Teeuws

  1 maand geleden
  Mijn broer, 65 jaar en zijn vrouw hebben de eerst prik gehad. De tweede begin februari. De eerste prik nog onder bewind van Thrump.
 • Kees Huls

  1 maand geleden
  Natuurlijk is dit de schuld van Trump! Als hij niet maandenlang had lopen roepen dat de verkiezingen vervalst waren en het Capitool niet had laten bestormen was deze uitzonderlijke bewaking niet nodig geweest. Mensen die onnozele mensen bedriegen moeten nog veel zwaarder aangepakt worden dan zij die dat tegen normale mensen doen.
 • Lode Lemmens

  1 maand geleden
  Ik dacht dat Biden corona ging aanpakken?
 • Harry Anthoni

  1 maand geleden
  Met dank aan Biden en de democraten nu?
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king