thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Veehouder moet 8.000 euro boete wegens geurhinder van zijn koeien

Een veehouder uit het centraal-zuidelijke Franse departement Cantal is door de rechtbank veroordeeld tot een boete van 8.000 euro wegens de geurhinder van zijn koeien, meldt La Montagne.

14 reacties

 • willy van der Wijk

  2 jaar geleden
  al 6 generaties op het zelfde domein en nieuwe bewoners krijgen voorrang, is echt een wereld op zijn kop gevallen of is er meer aan de hand bv corruptie ??????
 • Loesje Vranken

  2 jaar geleden
  Ik dacht dat een gepensioneerd koppel meer verstand zou hebben, nee dus.Een boer kapot maken, onbegrijpelijk!Zulke ergelijke mensen hadden beter in't stad gaan wonen waar het stinkt van de uitlaten.Bovendien als jullie sterven gaan jullie stinkend rotten!! Daar al eens aan gedacht????
 • thierry bollaert

  2 jaar geleden
  weeral de schuld van WERELDVREEMDE rechters,die denken god te zijn en alles beter weten!!! wanneer stopt die zotte uitspraken eigenlijk?? speciale praktische cursussen geven aan rechters!!!!!! verplicht te volgen!! over verschillende thema s.
 • Jurgen Van Cauwenbergh

  2 jaar geleden
  Ik ben van de stad Sint-Niklaas op het Franse platteland gaan wonen. Les 1: pas u aan en hebt respect voor de locals en hun bedrijvigheden. Ok er zit al eens een vlieg meer in de living, OK de hanen kraaien bij het krieken van de dag, OK de kerkklokken luiden om 7:00u. Ok er staan koeien en schapen tegen mijn eigendom. Pas u aan of blijf in de stad. Mijn steun en donatie voor deze landbouwer.
 • dimitri vermeire

  2 jaar geleden
  Hebben de klagende mensen niets anders te doen ze zouden beter een hobby zoeke in de plaats van te gaan klageb
 1. Eerste verdachte van oorlogsmisdaden in september voor Kosovo-tribunaal in Den Haag

  Eerste verdachte van oorlogsmis­da­den in september voor Koso­vo-tribunaal in Den Haag

  Het proces tegen de voormalige rebellenleider Salih Mustafa uit Kosovo begint in september, heeft de internationale Kosovo-rechtbank in Den Haag zaterdag bekendgemaakt. Mustafa was een belangrijk commandant van het zogenoemde Kosovo Bevrijdingsleger (UCK) tijdens het Kosovo-conflict van 1998-99 en wordt verdacht van oorlogsmisdaden. Hij werd in september vorig jaar gearresteerd en overgebracht naar Den Haag.