De twee eigenaars van het barbecuerestaurant.
Volledig scherm
De twee eigenaars van het barbecuerestaurant. © Facebook

“Vanaf nu zijn we open”: restaurant in Eindhoven laat klanten binnen eten maar lang duurt de pret niet

Voor een barbecuerestaurant in Eindhoven was de maat (even) vol. De Kiet opende gisteren haar deuren, ondanks de lockdown. De klanten konden er binnen eten, een mondmasker was absoluut niet nodig. Lang duurde de pret echter niet: de politie kwam langs en stuurde een laatste verwittiging uit.

81 reacties

  • Harry Siebens

    2 maanden geleden
    RESPECT!
  • Dimitri Ganje

    2 maanden geleden
    Een croque monsieur met je bubbel smiddags gaan eten met je bubbel mag niet. Maar met 100 000 over de meir om kleren te passen wel. Wereld op zijn kop
  • Willy Helsen

    2 maanden geleden
    Waren snel weer gesloten
  • Dick DECOCK

    2 maanden geleden
    Al degenen die roepen horeca openen enz hebben waarschijnlijk nog nooit van dichtbij corona meegemaakt , laat ze eens bezoek brengen aan covid afdeling hun visie zal vlug veranderen.
  • Frank Huygelberghs

    2 maanden geleden
    Laat horeca op een veilige manier openen,van zodra2 positieve klanten,10 dagen dicht,enkel de betrokken zaak, na 10 dagen terug open,zo Kreder je verantwoordelijkheidszin,en geen kinderlijke betutteling
  1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
    Play

    Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

  2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
    Play

    Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen