Vanaf 1 oktober is een internationaal paspoort verplicht wanneer je naar het Verenigd Koninkrijk reist. Je kan zo'n paspoort aanvragen bij je gemeente- of stadsbestuur.
Volledig scherm
Vanaf 1 oktober is een internationaal paspoort verplicht wanneer je naar het Verenigd Koninkrijk reist. Je kan zo'n paspoort aanvragen bij je gemeente- of stadsbestuur. © RV

Vanaf 1 oktober is een internationaal paspoort verplicht wanneer je naar het Verenigd Koninkrijk reist

Vanaf 1 oktober 2021 zal een internationaal paspoort nodig zijn om te reizen naar het Verenigd Koninkrijk. Een gewone (Belgische) identiteitskaart volstaat dan niet meer om het Verenigd Koninkrijk binnen te komen. 

43 reacties

 • Tom De Bondt

  1 jaar geleden
  internationaal paspoort heb ik toch, zolang ik geen visum moet kopen is het nog OK
 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  Uitgemaakte zaak voor mij. Het ga jullie goed op jullie eiland. Vaarwel.
 • Ronny B

  1 jaar geleden
  alhoewel dat ik er graag naartoe ging is het voor mij geen probleem,er zijn landen in europa genoeg om naartoe te reizen,en nu dat ze ook komaf maken van het metrisch stelsel zou het voor ons weer alles omrekenen zijn,nee bedankt,als de britten zo exclusief willen zijn,dat ze dan maar op hun eiland blijven,in of uit de EU,de britten hebben altijd al dwars gelegen,ik zou zeggen,goodbye and good riddens
 • Robin De Clerck

  1 jaar geleden
  goe, dan wordt da ding is gebruikt ipv 1x om de 5 jaar een grote reis
 • Eddy Crikemans

  1 jaar geleden
  De Britten hebben altijd al een internationaal paspoort gehad,die hebben die onzin van 2 identietijdsbewijzen niet,het zou heel wat makkelijker zijn indien wij ook 1 paspoort hadden om over de wereld te reizen,zodus didi bellen hou uw onzin voor u.