Delano G.
Volledig scherm
PREMIUM
Delano G. © rv

Van 'So You Think You Can Dance' tot hoofdverdachte moordaanslag: hoe Delano G. afgleed naar criminaliteit

Doorbreken als rapper of danser: dat was ooit de droom van Delano G. (21). Hij deed mee aan 'So You Think You Can Dance' en had een eigen muzieklabel. Maar bekend werd hij deze week pas, door de moordaanslag op Peter R. de Vries: hij is opgepakt als vermoedelijke schutter. De buren van Delano kunnen het maar moeilijk geloven. “Hij was altijd netjes en beleefd”. 

7 reacties

 • Nick Mees

  3 maanden geleden
  Het bewijst wederom twee reeds gekende maar immer verzwegen punten. Neen, we hebben het niet langer onder controle en ja, als het erop aan komt is het wel degelijk wij tegen zij, en dan mag de gutmensch populatie zoveel wegkijken als het wil. Ga anders nog één muntthee drinken op de Dageraadplaats…
 • Wilm VanRoy

  3 maanden geleden
  sterkte aan de slachtoffers. hopelijk niet teveel privileges voor de dader..
 • Rudi Claes

  3 maanden geleden
  Veel sterkte voor de slachtoffers
 • stefan crama

  3 maanden geleden
  Levenslang zonder vervroegde vrijlating is hier op zijn plaats. Met justitie in West Europa vrees ik echter dat die binnen 10 jaar terug vrij is.
 • Paul Boutsen

  3 maanden geleden
  Als justitie jarenlang de andere kant opkijkt, in het kader van deze soort "kansen te geven", krijg je makkelijk dit soort uitwasemingen bij dit soort mensen. Justitie en politiek zijn in deze even schuldig als de moordenaar.