UNKNOWN
Volledig scherm
© UNKNOWN

Van Rompuy en Zapatero maken goede voornemens voor Europa

 1. Trump laat weer van zich horen: “Rusland en China spelen met ons. Dat hadden ze bij mij nooit gedurfd”
  Play

  Trump laat weer van zich horen: “Rusland en China spelen met ons. Dat hadden ze bij mij nooit gedurfd”

  Voormalig president Donald Trump heeft tijdens een bijeenkomst in Arizona (VS) weer zwaar uitgehaald naar Biden en het huidige bestuur van het land. Zo zou het land in 2021 “meer problemen en verwoesting” hebben gekend dan onder alle vijf voorgaande presidenten samen. Ook de aanpak van de coronacrisis en de internationale spanningen met onder meer Rusland komen aan bod. Bekijk hierboven de opvallendste momenten uit Trumps speech.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. Mogelijk nieuwe zoektocht naar vermiste Nederlandse studente Tanja Groen

  Mogelijk nieuwe zoektocht naar vermiste Nederland­se studente Tanja Groen

  Nieuw en recent onderzoek heeft enkele plekken op de Strabrechtse Heide bij Heeze (Noord-Brabant) opgeleverd waar mogelijk de stoffelijke resten van de vermiste Tanja Groen begraven kunnen zijn. Het Nederlandse Openbaar Ministerie en de politie zijn hierover geïnformeerd door rechtspsycholoog Peter van Koppen na onderzoek door wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Dat heeft het OM in Maastricht maandagmiddag gezegd naar aanleiding van berichtgeving in ‘De Telegraaf’ en ‘De Limburger’.