Internationale pers over verkiezingsuitslag VS.
Volledig scherm
Internationale pers over verkiezingsuitslag VS. © The Sunday Times/Daily News

Van ‘Joebilation’ tot ‘Exit zonder waardigheid’: zo reageert (internationale) pers op verkiezingsuitslag

De Democraat Joe Biden heeft de overwinning op zak in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zijn triomf siert wereldwijd de voorpagina’s van kranten en nieuwswebsites. Een overzicht.

17 reacties

 • Nostra janus

  8 maanden geleden
  Felicitaties voor Joe Biden.Winnaar en president van de USA.  Biden moet beseffen dat hij nu de meest kwetsbare persoon is van Amerika. Alles bestaat uit een driehoek. Bovenaan  Joe Biden als president. Rechtse hoek  onderaan zijn  rechterhand Kamala Harris.De linkse hoek en de gevaarlijkste zijn de kiezers. Zij kunnen vanuit hun hoek twee richtingen aan om te toe te slaan.En de gemakkelijkste op politiek vlak, de rechter hoek.Want daar zit de vice president mocht er boven iets misgaan.
 • Jonas Gent

  8 maanden geleden
  Iedereen doet hier alsof hij de nieuwe messias is, maar wat heeft Joe Biden op zijn 47-jarige carrière dan al gedaan? Wacht eerst de 4 jaar af vooraleer we hem op een heilig schavotje zetten. Hij moet starten met een grote coronacrisis en staatskas die zwaar in de schulden zit, dus ik verwacht niet veel eerlijk gezegd. Hij heeft ook een minderheid in de senaat... 
 • Gert Van Hees

  8 maanden geleden
  Hij heeft sommige van zijn beloftes waargemaakt onlangs hij van dag 1 is tegengewerkt en hij heeft nog tot in december om zijn bewijs naar voor te brengen en bewijs heeft hij genoeg.
 • Johan Goris

  8 maanden geleden
  Trump is een te beperkte leider geweest. Dat hij enkel voor Amerika goed zou zijn, is niet leuk voor ons, maar wel begrijpelijk. Maar dat hij maar president was voor de helft van de bevolking van de VS zorgt er voor dat hij niet in het lijstje gaat staan van de grootste presidenten van de VS.
 • Mathieu Vangerven

  8 maanden geleden
  We kunnen nog eens vaststellen dat hij nooit een goede leider is geweest, een goede leider moet ook zijn verlies kunnen toegeven. Het spreekwoord de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet is hier zeker van toepassing. Een persoon die zijn tegenstander beschuldigd dat deze vals speeld zal zelf ook vals spelen.