De voormalige president Bolsonaro trok afgelopen week naar zijn aanhangers.
Volledig scherm
De voormalige president Bolsonaro trok afgelopen week naar zijn aanhangers. © ANP / EPA

Van het presidentieel paleis in Brazilië tot een KFC in Florida: zo ziet het nieuwe leven van ex-president Bolsonaro eruit

De uiterst rechtse Jair Bolsonaro leidde enkele maanden geleden nog de grootste economie van Latijns-Amerika. Nu woont de oud-president van Brazilië in een buitenwijk nabij Disney World in Florida en gaat hij alleen eten bij de KFC. Hoewel de president zijn verblijf in de VS wil verlengen, lijkt hij zich klaar te maken voor een comeback in de Braziliaans politiek.

2 reacties

 • Johan Aerts

  2 maanden geleden
  Misdadiger moet de cel in.
 • danny van looy

  2 maanden geleden
  Blijf maar waar je bent, het Amazonewoud heeft genoeg geleden onder Bolsonaro als president van de niets ontziende en enkel op geld en macht beluste elite.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Poetin bereidt Rusland voor op “eeuwige oorlog” met het Westen nu invasie in Oekraïne stokt
  70

  Poetin bereidt Rusland voor op “eeuwige oorlog” met het Westen nu invasie in Oekraïne stokt

  De woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, had onlangs een ontnuchterende boodschap voor de gasten van een privéfeest in Moskou. Hij zei dat de oorlog in Oekraïne “lang, zeer lang” zal duren en dat het allemaal “nog veel moeilijker” zal worden. Dat meldt de Britse krant ‘The Guardian’ die ook een expert citeert die de aankondiging van Peskov en recente speeches van Poetin interpreteert als een demarche van het Kremlin om de Russen voor te bereiden op een “eeuwige oorlog” met het Westen.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.