(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © thinkstock

Van dak gegooide sofa belandt op Edita (30): "Een geluk dat ze nog leeft"

Een nagelstyliste in de Schotse stad Aberdeen is zwaargewond geraakt bij een bizar ongeval. Twee mannen kieperden achteloos een driezitsbank van het dak, waardoor het meubelstuk op Edita Butkeviciut belandde.  Door het gevaarte dat op haar viel, brak ze haar wervelkolom, schouder, dijbeen en enkel. De mannen van 31 jaar en 16 jaar zijn opgepakt.

  1. Softdrugs dan tóch verboden op straat in Nederland ‘s avonds en ‘s nachts, ondanks paradox in de wet (maar discussie is nog niet voorbij)

    Softdrugs dan tóch verboden op straat in Nederland ‘s avonds en ‘s nachts, ondanks paradox in de wet (maar discussie is nog niet voorbij)

    Er is in Nederland wel degelijk een verbod op het gebruik en bezit van softdrugs op straat in de avond en de nacht. Het Nederlandse kabinet kondigde dit vorige week samen met een alcoholverbod aan als een van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar paradoxaal genoeg leek dat volgens de wet niet te kunnen. Minister Ferd Grapperhaus stelt nu toch dat het kan. Juridisch houdt dat echter geen stand, stelt een hoogleraar recht en samenleving.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement